Fresh en Clean

ALTIJD DICHTBIJ

Fresh en Clean, de beste service

Welkom bij Fresh en Clean, uw vertrouwde partner met jarenlange ervaring!


Bij Fresh en Clean zijn onze hoofdtaken schoonmaak, ongediertebestrijding en pakketdienst. Maar in de afgelopen jaren hebben we ons ook steeds meer gespecialiseerd in andere gebieden, waar we veel ervaring in hebben opgebouwd.


We bieden nu ook uitgebreide housekeeping-services, waarbij we zorgen voor een schoon en comfortabel verblijf in uw accommodatie. Onze horeca-service zorgt ervoor dat uw horecagelegenheid altijd vlekkeloos schoon is, zodat uw gasten kunnen genieten van een aangename ervaring.


Daarnaast hebben we ons toegelegd op het opknappen van woningen, waarbij we zowel kleine als grote projecten aanpakken om uw huis een frisse uitstraling te geven. We zijn ook trots op onze expertise in het schoonmaken van huisartsenpraktijken en apotheken, waarbij we zorgen voor een hygiënische omgeving voor uw patiënten en medewerkers.


Onze jarenlange ervaring heeft ons geholpen om deze extra diensten met succes te integreren in ons aanbod. We begrijpen de specifieke vereisten en zorgen ervoor dat we hoogwaardige resultaten leveren, ongeacht de taak.


Vertrouw op Fresh en Clean voor al uw schoonmaakbehoeften, ongediertebestrijding, pakketdiensten, housekeeping, horeca-service, woningrenovaties en het schoonmaken van huisartsenpraktijken en apotheken.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met onze uitgebreide ervaring en veelzijdige dienstverlening.